fbpx
Сьогодні
22:36 18 Лют 2023

Зеленський: від боїв в Донецькій області залежить багато з того, що ми готуємо на найближчий час

Фото: Офіс Президента

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що від нинішнього протистояння в Донецькій області залежить багато з запланованого Україною на найближчий час. Також він зауважив, що світ своїм тиском має пришвидшити програш росії у війні.

Про це Володимир Зеленський сказав у вечірньому зверненні президента, пише Рубрика.

Президент сказав:

"Традиційно хочу подякувати всім тим, хто просто зараз захищає державу на полі бою. Особливо хочу відзначити кожного і кожну, хто обороняє Донеччину.

Там тривають найбільш жорстокі й принципові бойові дії. Протистояння, від якого залежить дуже багато з того, що ми готуємо на найближчий час".

Зеленський подякував десантникам 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, морпіхам 35-ї окремої бригади морської піхоти, піхотинцям 72-ї окремої механізованої бригади, гармашам 55-ї окремої та 27-ї реактивної артилерійських бригад.

Також він заявив, що у суботу є за що відзначити бійців, які діють на Запорізькому напрямку.

"128-ма окрема бригада сил ТрО – дякую вам, хлопці, за відбиття атак!", – сказав він.

Також Зеленський сказав:

"Я вдячний усім лідерам за підтримку й за те, що було вчора. І за сигнали, які сьогодні були в Мюнхені. Які підтверджують, що російська агресія матиме лише один фінал, а саме – програш держави-терориста.

І ми маємо зробити все, щоб пришвидшити російський програш. Тиск світу має бути таким, щоб Росія не встигала знаходити нові форми терору.

До речі, наша дипломатична робота наступного тижня буде присвячена саме цьому – саме пришвидшенню нашого руху. Очікуємо вагомих новин для України, для нашої безпеки".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: