fbpx
Сьогодні
13:49 18 Лют 2023

Російський удар по Хмельницькому: одна з ракет влучила по військовому об'єкту

Фото: Телеграм/ Сергій Гамалій/ Хмельницька ОДА (ОВА)

18 лютого, вранці, під час ранкової атаки обласного центру Хмельницький російська армія влучила ракетою по військовому об'єкту, друга ракета вдарила поряд, при цьому пошкодивши багатоповерхівки та навчальні заклади.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на заяву голови Хмельницької ОВА Сергія Гамалія в ефірі телемарафону, Telegram чиновника.

"О 09:00 терористи завдали два ракетних удари. Один з них прийшовся по військовому об'єкту, а другий біля нього по цивільних. Тому що, як ми знаємо, ці терористи косоокі і їм немає різниці куди стріляти", – розповів Гамалій.

Голова ОВА зазначив, що внаслідок російського удару спалахнула пожежа, але її загасили о 11:00.

Також Гамалій повідомив, що поранені внаслідок сьогоднішнього удару вже отримали медичну допомогу.

"Це чоловік, який отримав осколкове поранення ноги та жінка, яка перебувала в будинку і отримала пошкодження під час прильоту", – додав очільник області.

Хмельницький, обстріл

Фото: Телеграм/ Сергій Гамалій/ Хмельницька ОДА (ОВА)

О 13:27 очільник області показав фото з місця ракетного удару по Хмельницькому.

"Сьогодні вранці ворог завдав 2 удари по місту Хмельницькому. На жаль, є влучання у військовий об'єкт, також є ще одне влучання поблизу зупинки громадського транспорту", – написав Гамалій в Telegram.

Голова ОВА додав, що вибуховою хвилею пошкоджено цивільні будинки, 3 навчальні заклади, вибито сотні вікон, пошкоджено 11 автомобілів.

Одна з ракет рф влучила по військовому об'єкту в Хмельницькому, інша – вдарила поряд.

Довідка

Нагадаємо, що сьогодні, 18 лютого, вранці російські війська влаштували чергову ракетну атаку по Україні. Під час якої, як раніше повідомлялося, в Хмельницькому пролунали декілька вибухів.

Унаслідок атаки у Хмельницькому є пошкодження житлових багатоповерхівок та навчальних закладів. Відомо про поранення двох людей. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: