Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича передав захисникам на Житомирщині автомобілі та генератори

Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича продовжує допомагати Житомирській області задля економічної, соціальної та оборонної підтримки регіону. 13 лютого фонд BGV передав сім нових автомобілів Mitsubishi L200 на потреби військових, прикордонників, рятувальників та правоохоронних органів на Житомирщині. Також представники фонду Геннадія Буткевича вручили 20 генераторів, які будуть доставлені на об'єкти оборонної інфраструктури Житомирської області, що дасть можливість забезпечити їхню безперебійну роботу в умовах відключень та перебоїв із постачанням електроенергії в регіоні. Загальна сума допомоги склала 12,4 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба Благодійного фонду BGV.

Цього ж дня Житомирська обласна державна адміністрація та Благодійний фонд Геннадія Буткевича підписали меморандум про співпрацю для об'єднання зусиль, спрямованих на підтримку Житомирської області у період збройної агресії російської федерації на території України та в післявоєнний період.

«В цей важкий для країни час Житомирщина об'єдналася задля підтримки наших захисників, а також тих, хто через війну особливо потребує допомоги. Меморандум, який ми підписали сьогодні з Благодійним фондом BGV Геннадія Буткевича, значно розширить можливості отримання та доставки такої гуманітарної допомоги. Сьогодні ми відправляємо вантаж для військових. Це дуже важливо, адже наші захисники щодня б'ються з російськими окупантами та наближають нашу Перемогу. Від початку війни Житомирщина спрямувала на підтримку військових майже 850 млн грн. І сьогоднішня подія є гарним свідченням того, що ми не збираємося зупинятися!», — відзначив начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

Серед основних напрямів співпраці фонду та адміністрації: гуманітарна підтримка — забезпечення споживчими та неспоживчими товарами соціально вразливі верстви населення у регіоні; організація якісних та системних реабілітаційних заходів для постраждалих під час військових дій громадян; допомога органам місцевого самоврядування та військовим формуванням на території Житомирської області; підготовка пунктів незламності; посилення обороноздатності та мобілізаційної готовності; розвиток соціально-відповідальних проєктів, направлених на розвиток Житомирської області та її громад під час війни та в післявоєнний період.

«Команда Благодійного фонду BGV націлена на систематичну підтримку Житомирської області. Сьогодні ми офіційно підписали з колегами меморандум про співпрацю, проте Геннадій Буткевич і його команда протягом довгих років підтримують регіон і його мешканців, реалізовуючи спільно численні соціальні, спортивні проєкти, зокрема і для підтримки дитячого футболу на Житомирщині, допомагаючи людям похилого віку, родинам із новонародженими, забезпечуючи підтримку лікарень, освітніх закладів, інвестуючи в інфраструктуру районів. Бо ми віримо в Україну. Віримо у Житомирщину», — наголосила директорка Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина.

Наступними кроками у рамках реалізації меморандуму благодійники обіцяють передачу засобів зв'язку та буржуйок для захисників на Житомирщині, а також допомогу з доукомплектацією «пунктів незламності».

Довідка:

Благодійний фонд BGV (BGV Charity Fund) Геннадія Буткевича створений для організації допомоги Україні під час війни та відбудови країни після перемоги. Основними напрямами роботи фонду є гуманітарна допомога вразливим верствам населення, підтримка медичних закладів, дитячі ініціативи та освітні проєкти. За 11 місяців повномасштабної війни Благодійний фонд BGV доставив в Україну 300 фур гуманітарної допомоги. У рамках розподілу допомоги Житомирщина отримала від фонду 280 тонн продуктів харчування, медикаментів, одягу та засобів гігієни.

У грудні 2022 року Благодійний фонд BGV спільно з партнерами запустили  гуманітарну ініціативу «Важливий кожен». Мета проєкту — допомогти комплексними продуктовими наборами літнім людям у Житомирській області. У рамках першої хвилі проєкту благодійні фонди «Чисті серцем» та BGV зібрали та передали житомирським територіальним громадам 20 тис. продуктових наборів для категорії населення віком 70+ — головний фокус на літніх людях, які проживають самі.

Наприкінці 2022 року Житомирська міська рада та Благодійний фонд BGV також підписали Меморандум про співпрацю, покликаний посилити взаємодію фонду та міськради. У рамках такої співпраці фонд Геннадія Буткевича передав уже 15 генераторів, 40 буржуйок та 5 тонн продуктів харчування (круп) у «пункти незламності» міста Житомира, а також на підприємства критичної інфраструктури.

Одним із головних напрямів діяльності Фонду BGV є допомога дітям. Разом із партнерами Фонд закупив і доставив в Україну вже 92500 порцій дитячого харчування з Польщі. Допомога була розподілена у 13 областей. Усього ж гуманітарний вантаж із дитячим харчуванням отримали 32 організації в Україні, серед яких пологові будинки та благодійні фонди у Житомирській області. Серед проєктів, які реалізовує Фонд зараз, — масштабна ініціатива для новонароджених, в рамках якої уже 20 000 сімей із немовлятами отримали набори із допомогою загальною вартістю у понад 2 млн євро. Проєкт покрив 22 області України, а набори із товарами були доставлені у 1958 міст, селищ та сіл. Зокрема, 725 малюків на Житомирщині віком до двох місяців отримали допомогу у рамках проєкту.

Фонд працює на захист, відновлення та розвиток України. Партнери Благодійного фонду BGV — це відповідальний бізнес як із України, так і з усієї Європи: благодійна організація співпрацює з компаніями у Німеччині, Італії, Австрії, Польщі, Великої Британії, Румунії тощо.

Свіжі дописи

  • Новини

Близько 67% громадян України вважають, що Крим після деокупації повинен мати автономію

За надання Криму після деокупації автономії, як це було до 2014 року, виступають 47% українців.… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

З митрополита УПЦ МП Павла суд вирішив зняти електронний браслет

Печерський районний суд Києва ухвалив рішення зняти електронний браслет з митрополита Української православної церкви московського… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Рішення для відбудови: 6 підземних шкіл в Україні до кінця року планує побудувати Литва

До кінця поточного року Литва планує побудувати шість підземних шкіл у Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Сумській,… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Благодійну колекцію прикрас створили з уламків зруйнованого росіянами літака “Мрія”

На прикраси в благодійній колекції "оМРІЯна помста" перетворили уламки зруйнованого росіянами літака АН-225 "Мрія". Увесь… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Забезпечення ефективного управління запасами в онлайн-магазинах за допомогою CRM та ERP у хмарі

Ефективне управління запасами є важливою складовою успіху будь-якого онлайн-магазину. Це не тільки дозволяє оптимізувати витрати,… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Що таке стабілізатор напруги і чому він важливий?

Стабілізатор напруги — це пристрій, що використовується для забезпечення стабільної вхідної напруги для електричних приладів,… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.