fbpx
Сьогодні
21:10 15 Лют 2023

Українські рятувальники розібрали у Туреччині 127 завалів та деблокували 55 тіл загиблих

У межах рятувально-пошукової операції в Туреччині співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у складі зведеного загону обстежили 438 зруйнованих будівель, розібрали 127 завалів та деблокували тіла 55 загиблих.

Про це ДСНС повідомляє у Фейсбуці.

"Наші рятувальники працюють у секторі, де не припиняються підземні поштовхи. У групах є офіцери з безпеки, які мають спеціальні прилади фіксації руху елементів пошкоджених будівель та сигналізують про найменші коливання конструкцій", – зазначили у службі.

Повідомляється, що в пошуково-рятувальних роботах сектора R у середу, 15 лютого, були задіяні позмінно чотири групи фахівців ДСНС, приблизно 60 осіб, 12 одиниць техніки та дев'ять кінологічних розрахунків.

Протягом доби пошуково-рятувальна група зведеного загону ДСНС обстежила одну зруйновану будівлю (від початку робіт – 438), розібрала дев'ять завалів (від початку робіт – 127), деблокувала тіла п'ятьох загиблих (від початку робіт – 55, з них дев'ятеро – діти).

Довідка

Для проведення рятувальних заходів від ДСНС України до Туреччини прибули 87 рятувальників, 16 одиниць спеціальної техніки, два літаки та десять спеціально навчених службових собак, які здійснюють пошук живих людей у завалах.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: