fbpx
Сьогодні
Відео 19:49 13 Лют 2023

У США пройшов головний спортивний матч року - Супербоул, перед грою на стадіоні показали звернення Президента України

Фото: Getty Images

У ніч проти 13 лютого у фінальному матчі Національної футбольної ліги "Канзас-Сіті Чіфс" переміг "Філадельфію Іглз". Перед грою на стадіоні у Глендейлі показали відеозвернення президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова, пише Рубрика.

У грі, яка відбулася в Глендейлі, "Канзаз-Сіті" переміг "Філадельфію" з рахунком 38:35. "Чіфс" здобули чемпіонський титул НФЛ втретє в історії. Також вони перемагали у 1969 та 2019 роках. Найкращим гравцем матчу було визнано Патріка Махоумса з "Канзас-Сіті".

Супербоул є найпопулярнішою одноденною спортивною подією у світі. В останні 10 років вирішальний матч сезону з американського футболу в середньому збирає телеаудиторію у 100 млн глядачів. Стільки ж людей дивляться Супербоул по всьому світу.

За словами посла України в США Оксани Маркарової, перед грою на стадіоні у Глендейлі показали відеозвернення президента України Володимира Зеленського.

"Вчора вперше на одній з найважливіших і найпопулярніших для американців події прозвучали слова нашого президента Володимира Зеленського із закликом до американців підтримувати нашу справедливу боротьбу", – написала Маркарова.

Вона додала, що перед матчем вийшли на поле та були вшановані українські герої – гравці Української ліги американського футболу, які захищають нашу країну – Юрій Гундич, Роман Бугуславський, Денис Полубінський та Афлі Вільямс.

Рубрика:
Спорт Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: