fbpx
Сьогодні
Відео 14:57 12 Лют 2023

У донецькому Бахмуті українські прикордонники "приземлили" літак ворога

12 лютого, на Донеччині у місті-фортеці Бахмут українські прикордонники збили ще один ворожий літак, ймовірно, штурмовик Су-25.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм Генерального штабу Збройних сил України.

"Сьогодні бійці ДПСУ зменшили авіапарк загарбників на одну бойову машину. За тиждень це вже другий підтверджений реактивник, знищений розрахунком ПЗРК прикордонного підрозділу.

Вразити повітряну ціль, вірогідно, штурмовик Су-25, вдалось з переносного зенітно-ракетного комплексу іноземного виробництва", зазначили у Генштабі.

Як повідомляє військове командування, від влучання літак загорівся і почав різке зниження. Зіткнувшись з землею, він розбився.

Чи живий пілот невідомо. У Генштабі додали, що, імовірно, він загинув, його катапультування українські захисники не побачили.

Як писала Рубрика, минулої доби українські військові успішно відбили атаки російської армії, а також завдали удару у відповідь по районах зосередження ворога: 33 з них уразили.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 19 ударів по районах зосередження окупантів, а також 2 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

Також українські захисники збили літак Су-25 та БпЛА типу "Орлан".

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили:

  • 14 районів зосередження живої сили противника,
  • зенітно-ракетний комплекс.

До того ж з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 137 800 вояк, лише за минулу добу близько 900 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: