fbpx
Сьогодні
12:48 12 Лют 2023

На окупованій Луганщині компанії з рф почали відкривати свої представництва

Фото: ДСНС

У Луганської області на територіях, тимчасово захоплених російськими загарбниками, компанії з рф відкривають свої представництва.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Луганської ОВА.

"Компанії з росії відкривають свої представництва на окупованій Луганщині й швидко поглинають місцевих конкурентів. Так, нещодавно у так званому "держбанку лнр" чомусь вирішили приєднатися до одного з російських. Разом з усіма клієнтами, яких ніхто й не запитував", повідомили в ОВА.

Як наголосили в обладміністрації, "дійшла черга й до мобільного зв'язку".

"Оператори, що діють, поки що продовжують надавати послуги, але урядом рф вже доручено створити у так званих "лнр", "днр", а також на захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей єдиного оператора мобільного зв'язку. Тобто, місцевим натякнули приготуватись до ліквідації. Інший бізнес – на черзі", підкреслили в ОВА.

Окрім того, у Сєвєродонецьку під виглядом відновлювальних робіт бригади чоловіків продовжують відкривати квартири без дозволу господарів.

У обладміністрації зазначають, що жителі міста, які перебувають в евакуації, звертають увагу, що під час обстежень їхніх помешкань зникають не тільки дрібні речі й побутова техніка.

"Встигають навіть розібрати й винести такі конструкції як шафа-купе або кухонні меблі, що потребує не одну годину робіт. В обмін, можливо, встановлять батареї або вікно, навіть якщо в вас воно і вціліло", – додали в ОВА.

Як писала Рубрика, на захопленій частині Луганщини росіяни офіційно відключили мобільний інтернет, у школах загарбники масово перевіряють смартфони дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: