fbpx
Сьогодні
12:22 12 Лют 2023

Гурт ТНМК створив пісню до коміксів тероборонівця з Харківщини про тактичну медицину

Фото: З відкритих джерел

До коміксів тероборонівця Руслана з Харківщини про тактичну медицину музичний гурт "Танок на майдані Конго" (ТНМК) створив пісню.

Про це розповів один із фронтменів гурту Олександр "Фоззі" Сидоренко, пише Рубрика.

"Люблю харківські кейси – такі, як "Історія України за п'ять хвилин". Ось вам новий – інструкція з тактичної медицини в коміксах.

Все почалося з того, що якось улітку я відправив аптечку нашому земляку Руслану Піхоті. Пізніше в мережі з'явилися його військові комікси, а ми якраз у "Згуртовані" (благодійний фонд – ред.) думали створити інструкцію до аптечок.

Але не суху і лякаючу, а… цікаву. От тут пазл і склався", – розповів Сидоренко.

Фронтмен гурту зазначив, що комікси вже доступні на сайті фонду.

Також Сидоренко побажав найшвидшого одужання художнику, бо Руслан зазнав поранення на фронті і тепер лікується.

Фоззі зазначив, що нині вирішують, як краще надрукувати комікс для аптечок, а вже готове музичне відео має на меті вкотре привернути увагу до тактичної медицини.

"Дивіться, поширюйте, дрібниць під час війни не буває", – додав музикант.

Довідка

Руслан – доброволець одного з підрозділів Харківської окремої бригади територіальної оборони. До початку війни він працював технологом і конструктором у приватному дитячому видавництві.

Нині захищає Україну і створює комікси, героями яких найчастіше бувають конкретні люди – бойові побратими, які при нагоді купують папір та олівці, для того, «щоб шоу тривало».

Раніше український хіп-хоп гурт ТНМК презентував пісню та кліп про небезпеку вибухових пристроїв та правила поводження з ними "Дивись, куди ідеш!".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: