fbpx
Сьогодні
13:26 11 Лют 2023

Вибухи на окупованому Запоріжжі: українські захисники поцілили по складах БК та техніці ворога

Фото: Ілюстративне

У Запорізькій області на тимчасово окупованій території внаслідок вибухів, які сталися 10 лютого ввечері, було знищено техніку та особовий склад російської армії.

Про це в Телеграмі повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Рубрика.

"Вчора на тимчасово зайнятій території Запорізької області загарбникам було страшно. За попередніми даними в окупантів поменшало БК, техніки і особового складу відразу в кількох місцях розміщення", зазначив очільник міста.

Федоров наголосив, що в Мелітополі були вибухи на території промислового підприємства. Там загарбники зберігали техніку.

У селі Мирне було влучання за місцем розташування російських агресорів. А в Токмацькому районі "прилетіло" в одне з сіл, яке окупанти обрали для проживання.

Очільник Мелітополя також додав, що ворог розставляє свою техніку і ППО посеред житлових кварталів, прикриваючись людьми.

Раніше повідомляли, що ввечері було чути вибухи в Мелітополі, Токмаці та Михайлівці. У своїх пабліках російські вояки викладали відео та писали про те, що нібито спрацювали їхні сили ППО.

Як писала Рубрика, на Донбасі, де зараз відбуваються запеклі бої, українська артилерія продовжує знищувати ворожу техніку.

Нагадаємо, минулої доби українські військові ліквідували ще 1140 російських солдатів. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 136880 військових.

Також Генштаб повідомляв, що протягом минулої доби війська рф продовжували вести наступальні дії на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, а також увімкнув роботу пересувних крематоріїв.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: