fbpx
Сьогодні
13:56 11 Лют 2023

"Важливий кожен": на Житомирщині літні люди отримали 20 тисяч продуктових наборів

Завершився перший етап проекту «Важливий кожен» благодійних фондів BGV Charity Fund та Фонд Чисті Серцем, реалізований за підтримки Міністерства закордонних справ України.

Його ініціатором став народний депутат України, голова Житомирської обласної організації «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко, йдеться у пресслужбі партії.

Протягом місяця він та представниця Благодійного фонду BGV Геннадія Буткевича Поліна Алдошина відвідали 44 громади із 58 учасників проекту. Благодійники пояснюють, що прагнуть особисто побувати у кожній громаді, аби поспілкуватися зі старшим поколінням та висловити їм свою повагу.

«Ми українці, й повинні підтримувати один одного, особливо в цей складний час. Саме в єдності наша сила, якою захоплюється весь світ. «Важливий кожен» — це не просто проект. Це наше прагнення підтримати старше покоління, проявити повагу до їхнього важкого життєвого шляху і турботу. Це надзвичайні люди! Повоєнне покоління Другої Світової війни, яке будувало Україну, кращі свої роки і знання поклали на відбудову та розбудову. Дуже часто трудовий стаж цих людей — по 40-50 років тяжкої праці. Попри це, вони виховали наступне покоління українців та дочекалися Незалежності нашої держави. І на кожному сімейному застіллі завжди бажали мирного неба. І справжню вагу та суть цих слів ми зрозуміли тільки 2014 року. Вдячний усім, хто відгукнувся на мою ініціативу, адже разом у нас є можливість підтримати цих людей», — каже Арсеній Пушкаренко.

Благодійники передали близько 20 тисяч продуктових наборів для самотніх людей віком 70+. До складу таких наборів входять рис, макаронні вироби, олія, консерви, чай, сіль. Усього 11 продуктових позицій.

Фінальну крапку в першому етапі проекту благодійники поставили, відвідавши Андрушківську, Вчорайшенську та Харитонівську громади.

Зазначається, що на цьому проект не завершується: у наступному етапі благодійники планують підтримати українців перед Великоднем та охопити близько 25 тисяч мешканців Житомирської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: