fbpx
Сьогодні
11:47 11 Лют 2023

У 2022 році корпорація "АТБ" збільшила суми сплати податків майже на мільярд гривень

English version here

Попри вплив економічних чинників, зумовлених війною, група компаній «АТБ» продовжує демонструвати достатньо високі темпи зростання обсягів сплати податків та зборів до бюджетів всіх рівнів. 

Про це повідомляє пресслужба АТБ.

Багаторічний лідер та драйвер вітчизняної галузі ритейлу сьогодні демонструє наочний приклад стійкого соціально-орієнтованого бізнесу. Фактично ставши форпостом продовольчої безпеки країни, АТБ протягом минулого, мабуть найтяжчого в новітній історії України року, сплатила податків та зборів до бюджетів різних рівнів на суму 20,44 млрд грн. Згідно даних компанії, до державного бюджету у 2022-му році було сплачено 13,65 млрд грн, до місцевих бюджетів – 4,32 млрд грн, цільові фонди отримали 2,47 млрд грн. Загальна сума сплачених АТБ податків та зборів майже на мільярд гривень перевищує показники попереднього року (19,45 млрд грн). А ще роком раніше цей показник становив 15,8 млрд грн.

Флагманське підприємство корпорації – торговельна мережа «АТБ-Маркет» протягом 2022-го року сплатила податків та зборів на 15,63 млрд грн (з них державний бюджет отримав 10,11 млрд грн, до місцевих бюджетів пішло 3,63 млрд грн, до цільових фондів – 1,89 млрд грн).

Як показують сухі цифри, незважаючи на тяжкі втрати активів та потужностей, зумовлені повномасштабною війною, компанія є надійним помічником для українського війська та українців, зберігає звання найбільшого галузевого платника податків.

Нагадаймо, протягом останніх п'яти років загальна сума податкових виплат збільшилася у три з половиною рази: з 6,58 млрд грн у 2017 році до 20,44 млрд грн у минулому (без урахування регіональних підприємств).

Стабільно зростаючі показники обсягів сплати податків та зборів до бюджетів різних рівнів є свідченням відданості роботі, максимальної прозорості і чесності у веденні бізнесу, незламності, а також стійкої віри у нашу майбутню перемогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: