fbpx
Сьогодні
20:39 11 Лют 2023

Нардепа Льовочкіна хочуть виключити у Раді зі складу комітету з питань нацбезпеки

Народного депутата групи "Платформа за життя та мир" та одного із колишніх лідерів ОПЗЖ Сергія Льовочкіна планують виключити у Раді зі складу комітету з питань нацбезпеки, оборони і розвідки.

Про це повідомляє "слуга народу" та заступниця голови комітету з питань нацбезпеки, оборони і розвідки Мар'яна Безугла, передає УП.

"Льовочкін є членом нашого комітету, але він не має допуску і доступу (до держтаємниці – ред.) і не бере участі наразі у засіданнях (офлайн його не було на жодному засіданні, можливо, підключався на якісь із онлайн засідань, де ми розглядаємо відкриті законопроєкти). Тим не менше, я вважаю, що це (його присутність у складі комітету нацбезпеки – ред.) не є прийнятним, і наразі ми готуємо певною мірою таке рішення щодо того, щоб навіть формально він не був членом нашого комітету", – сказала Безугла.

Сергій Льовочкін – один із колишніх лідерів "Опозиційної платформи – За життя".

Ще до початку повномастабного російського вторгнення він разом із сестрою (на той момент теж народною депутаткою) Юлією Льовочкіною, за даними проєкту "Схеми", виїхав у Францію.

Після 24 лютого 2022 року Льовочкін вперше з'явився на засіданні парламенту 8 та 9 липня, але майже одразу знову виїхав за кордон.

Після припинення існування фракції ОПЗЖ у парламенті, Льовочкін долучився до новоствореної депутатської групи "Платформа за життя та мир", яку очолив Юрій Бойко.

У 9-му скликанні Верховної Ради Льовочкін був і залишається членом комітету з питань нацбезпеки, оборони і розвідки.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: