fbpx
Сьогодні
18:51 10 Лют 2023

Зеленський скликав Ставку: обговорили ракетний обстріл та майбутнє засідання "Рамштайн"

Фото: ОПУ

Сьогодні, 10 лютого, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якій обговорювали майбутнє засідання "Рамштайн" і сьогоднішній масовий ракетний обстріл.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

Учасники засідання заслухали інформацію про поточну ситуацію на передовій. Зокрема, про захист українських позицій на Донеччині – в районі Бахмута, Вугледара, а також у районі Кремінної на Луганщині та на інших ділянках фронту, де тривають активні бойові дії.

Крім того, керівництво розвідки доповіло про дії російських окупантів та їх плани на найближчу перспективу.

Також учасники обговорили забезпечення Сил оборони технікою й боєприпасами та їх розподіл між угрупованнями.

На засіданні Ставки розглянули ефективність протидії сил ППО України сьогоднішній масованій ракетній атаці РФ. Зокрема, були отримані доручення щодо ліквідації наслідків ракетних влучань в об'єкти енергетичної інфраструктури.

Також учасники обговорили підготовку до проведення наступного засідання контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" з урахуванням домовленостей, які були досягнуті Зеленським під час закордонних візитів.

Довідка

Сьогодні росіяни випустили 71 крилату ракету та 7 дронів під час масованої атаки по України. Сили ППО знищили 61 ракет та 5 безпілотників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: