fbpx
Сьогодні
16:15 10 Лют 2023

У Хмельницькому внаслідок ракетного удару постраждали житлові будинки та заклад освіти

Унаслідок ракетного удару по об'єкту інфраструктури у Хмельницькому пошкоджень зазнали заклад освіти, багатоповерхівки та приватні будинки.

Про це у відеозверненні повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

"Під час ранкової терористичної атаки був черговий обстріл Хмельницької області. Наші сили ППО збили частину того, що летіло, але одна з ракет влучила в один із об'єктів комунальної інфраструктури Хмельницької територіальної громади. Це вже чергове влучання починаючи з 10 жовтня. Пошкодження об'єкту, на жаль, завдані дуже суттєві. Наші рятувальники миттєво й оперативно ліквідували пожежу й не дали їй поширитися на інші об'єкти», – зазначив Симчишин.

Він додав, що за попередньою інформацією, постраждалих унаслідок обстрілу немає. Зазнав руйнувань об'єкт освіти, багатоповерхові житлові будинки та приватний сектор – йдеться про пошкоджені вікна, двері та дахи.

За словами Симчишина, у місті підключили до генераторів каналізаційно-насосні станції та котельні, тож наразі 90% споживачів громади з водою і майже всі забезпечені теплом. Натомість 50% споживачів залишилися без електропостачання, його планують відновити до вечора. Далі – застосовуватимуться графіки відключень.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: