fbpx
Сьогодні
17:41 08 Лют 2023

Верещук повідомила, що Україна почне готувати резервні кадри для Криму

Віцепрем'єрка Ірина Верещук анонсувала, що дуже скоро для Криму українські відомства почнуть готувати кадровий резерв.

Про це розповіла віцепрем'єр-міністр – міністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук на міжвідомчій нараді, повідомляється на сайті міністерства.

Вона наголосила:

"Перспектива деокупації Криму свідчить про те, що необхідно починати готувати кадри для Криму вже зараз: правоохоронні органи, працівників юстиції, освітян та інших державних службовців. Найближчим часом відповідні відомства отримають доручення готувати кадровий резерв для Криму".

У нараді взяли участь представники силового блоку, постійна представниця президента в Криму Таміла Ташева, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, народні депутати, а також представники громадських організацій.

міжвідомча нарада

Верещук зазначила, що реінтеграція Криму має низку особливостей – це і значна кількість населення, і тривалий період тимчасової окупації. Все це потрібно врахувати при розробці законодавчої бази і під час реінтеграції на практиці.

Довідка

Указом президента від 24 березня 2021 року введено в дію рішення РНБО про Стратегію деокупації та реінтеграції АР Крим та м. Севастополя. Того ж року розпорядженням уряду затверджено План заходів з реалізації цієї Стратегії.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: