fbpx
Сьогодні
12:33 08 Лют 2023

Під донецьким Бахмутом бійці Нацгвардії збили російський гвинтокрил Мі-24

Фото: Ілюстративне

На околиці Бахмута на Донеччині стрілець 3-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії з ПЗРК "Ігла" знищив російський ударний гелікоптер Мі-24.

Про це інформувала пресслужба Нацгвардії України, пише Рубрика.

"7 лютого о 14:12 годині в районі східної околиці Бахмута нацгвардійці виявили два ворожі гелікоптери Мі-24, одна ціль була захоплена та знищена стрільцем-зенітником з ПЗРК "Ігла-1"", повідомив начальник служби ППО 3 бригади оперативного призначення на псевдо "Партизан".

Зазначають, що цей ударний гвинтокрил завдавав вогневого ураження українським підрозділам та прикривав із повітря ворожу піхоту, яка наступала.

Доля пілота збитої авіамашини невідома.

Це вже третій російський гелікоптер, збитий підрозділами 3-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії за час повномасштабного вторгнення російських військ.

Як писала Рубрика, 7 лютого над Бахмутом Донецької області військовослужбовці Державної прикордонної служби збили російський штурмовий літак Су-25.

Як писала Рубрика, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 134 тисячі вояк, лише за минулу добу понад 900 загарбників.

Зазначимо, на Донеччині та Луганщині минулої доби українські підрозділи ЗСУ відбили атаки російських військ в районах 22 населених пунктів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: