fbpx
Сьогодні
PR 18:14 06 Лют 2023

Тактична куртка: особливості крою

Чим крій тактичної куртки відрізняється від крою звичайних повсякденних цивільних моделей? І чому саме цим виробам надають перевагу поціновувачі активного відпочинку? Все про те, якими мають бути військова куртка та її елементи, – у нашій статті.

Тепер тактичний одяг асоціюється не стільки з туризмом і фізичними навантаженнями, скільки з непростою та небезпечною професією військових. Для полегшення виконання завдань, збереження комфорту і впевненості в будь-якій ситуації необхідні по-справжньому функціональні предмети одягу. Ось чому важливо купити тактичну куртку, яка відповідатиме найвищим вимогам якості, міцності й надійності. І тут не обійтись без продуманого крою.

Функції тактичної куртки

Щоб зрозуміти, чим тактична куртка відрізняється від туристичної чи гірськолижної, потрібно розуміти весь обсяг і складність завдань, які виконують військові. Отже, функції тактичних курток:

  •         забезпечення комфорту при фізичних навантаженнях за мінусових температур;
  •         своєчасна терморегуляція, що запобігає переохолодженню чи перегріванню;
  •         збереження тепла та відведення вологи;
  •         довговічна служба в будь-яких умовах: для цього під час пошиття використовуються перевірені зносостійкі матеріали.

Продуманий крій тактичної куртки

Щоб оцінити особливості крою тактичної куртки, важливо розглянути тканини, з яких вона виготовляється. Це водонепроникні та вітрозахисні інноваційні матеріали, що сприяють термобалансу за низьких температур. Отже, вони успішно зберігають тепло, відводять зайву вологу і є приємними для тіла.

Важливим також є використання спеціальних мембранних прошарків, які зберігають тепло навіть за екстремальних температур.

Ліцензовані виробники відшивають тактичні куртки за точними класичними лекалами. Завдяки цьому кожен покупець може сміливо обирати модель, що сподобалась, онлайн і не турбуватися про те, що її стандартний розмір виявиться маломіркою або оверсайзом (природно, для військового одягу це неприпустимо, оскільки обмежуються рухи).

Тактична куртка

І звичайно, слід урахувати такі деталі, як:

  •         сучасний дизайн;
  •         захисна кольорова гама;
  •         ступінь прилягання коміра;
  •         ступінь обхвату зап'ясть манжетами;
  •         капюшон, що відстібається (за наявності);
  •         відповідна довжина виробу;
  •         додаткові зручно розташовані кишені.

Де купити тактичну куртку?

Найнадійніше купувати куртку у виробника, який докладно проконсультує щодо всіх нюансів, які вас зацікавлять. А завдяки стабільній розмірній сітці та високій надійності багатошарових матеріалів для виготовлення та фурнітури ви знайдете саме те, що потрібне, в інтернет-магазині «Моментум».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: