fbpx
Сьогодні
10:57 05 Лют 2023

ЗМІ: Міноборони, ймовірно, очолить Буданов, оскільки Резніков залишить відомство

English version here

Фото: Рубрика

Міністр оборони Олексій Резніков з наступного тижня залишить свою посаду, найімовірніше очільником відомства стане чинний керіник ГУР Кирило Буданов

Про це повідомляють співрозмовники в ОПУ, Кабміні, силових відомствах, коментар Резнікова.

Зазначають, що на цей момент команда президента роздумує, на яку посаду перевести Резнікова. Оскільки "ні в кого в ОПУ немає сумнівів, що він повинен залишитися в команді".

Як варіант розглядається, що Резніков може стати новим міністром юстиції. За даними УП, чинного міністра Дениса Малюську можуть відправити послом в одну із європейських країн.

Натомість посаду міністра оборони найімовірніше очолить Буданов. Відомо, що він вже шукає собі заміну в ГУР.

"Кирилу дуже важко йти з ГУР, він не хоче в МО, бо розуміє, що це величезна бюрократична машина. Але роздумувати часу вже особливо немає" – пояснює джерело серед силовиків.

В інтерв'ю УП, яке вийде найближчим часом, міністр оборони прокоментував можливість свого звільнення на запитання: "чи це останнє його інтерв'ю на цій посаді".

"У мене жодних розмов, що я маю припинити діяльність на цій посаді не відбувалося. Я повторю свою відповідь іншим ЗМІ: "Кожен чиновник повинен усвідомлювати, що на своїй посаді він не на все життя. Він має почати етап і завершити його".

Тому я готовий до будь-якого розвитку подій. За те, що зробив, мені не соромно аж ніяк. Мені точно буде, що показати, що я зробив. А все решта – подивимося. Але кожен раз після того, як спілкуюся з УП – дійсно щось відбувається, це цікавий символ", зазначив Резніков.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: