fbpx
Сьогодні
22:57 05 Лют 2023

У окупованому Токмаку загарбників вже більше, ніж жителів міста: мешканців виселяють із їхніх осель

На Запоріжжі у тимчасово окупованому місті Токмак росіяни, яких уже в кілька разів більше, ніж місцевих мешканців, примусово виселяють мирних жителів з їхніх помешкань.

Як пише Рубрика про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, а також Генштаб у своєму зведенні ввечері 5 лютого.

За словами Федорова, кращі будинки та квартири займають офіцери і кадировці. В інші, за даними Генштабу, заселяють місцевих колаборантів, які підтримують російську окупаційну "владу" та працюють у складі так званих "правоохоронних органів".

У селах Токмацького району окупанти обирають будинки зі зручностями. У селі Лагідне жителям двоповерхівок звеліли розчистити підвали, ймовірно, щоб розмістити там склади боєкомплектів.

Довідка

За даними поліції Запорізької області, за 4 лютого російські війська на Запоріжжі обстріляли цивільну інфраструктуру в районах 16 населених пунктів, зокрема Гуляйполя та Оріхова.

Правоохоронці отримали 5 повідомлень про руйнування будинків, квартир або об'єктів інфраструктури внаслідок російських обстрілів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: