fbpx
Сьогодні
12:23 04 Лют 2023

"Єднає великий бізнес зі всієї Європи": Благодійний фонд BGV доставив вже 300 фур гуманітарної допомоги

Благодійному фонду BGV Геннадія Буткевича з партнерами вдалося доставити в Україну вже понад 300 фур гуманітарної допомоги, а це майже 6000 тонн найрізноманітніших товарів, починаючи від дитячого харчування, засобів гігієни, продуктів харчування, і завершуючи дуже вузькопрофільними запитами, як-от кам'яна технічна сіль, негашене вапно, сода та сірчаної кислоти для Центренерго.

Про це розповіли у BGV Charity Fund.

"Наша робота починається від пріоритизації запитів, організації логістики, юридичного супроводу, пакування, закупки, і звершується розподілом допомоги у громади та звітністю для іноземних партнерів. Сьогодні наші партнери — це понад 30 представників відповідального бізнесу та гуманітарної сфери з України, Європи.

Ми співпрацюємо з компаніями у Німеччині, Італії, Австрії, Польщі, Румунії, Британії, серед яких лідери ринку, такі як Rossmann, Lidl, Billa, dm-drogerie markt, Lufthansa, Нова пошта, Vodafone, Deutsche Bahn та інші.

Як результат: Благодійний фонд BGV Charity Fund Геннадія Буткевича єднає великий бізнес зі всієї Європи, аби доставляти українцям гуманітарну допомогу", — наголосили у фонді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: