fbpx
Сьогодні
16:05 04 Лют 2023

Українські десантники знищили три російські безпілотники на Донеччині

Фото: Ілюстративне

У Донецькій області українські десантники, у взаємодії з підрозділами ППО Сухопутних військ збили три ворожі безпілотники.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм ДШВ ЗСУ.

"Військовослужбовці 81 окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ у взаємодії з підрозділами протиповітряної оборони Сухопутних військ Збройних сил України продовжують успішно знищувати засоби повітряного нападу противника.

Зокрема, цього дня було успішно збито три розвідувальних безпілотних літальних апаратів різних типів", зазначали в повідомленні.

Військові оприлюднили відео своєї роботи.

Нагадаємо, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 130 з половиною тисяч вояк, лише за минулу добу понад 700 загарбників.

Як писала Рубрика, минулої доби російська армія намагалася вести наступ на чотирьох напрямках, а українські Збройні сили відбили атаки загарбників в районах 9 населених пунктів на Донбасі.

До того ж на Донеччині у ніч з 3 на 4 лютого російські загарбники атакували 5 разів Мар'їнку: в один зі штурмів противник застосував танки, танк був знищений нашими військовими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: