fbpx
Сьогодні
13:58 04 Лют 2023

На Донеччині минулої ночі українські захисники відбили 5 штурмових дій ворога у районі Мар'їнки, - речник СО

Фото Reuters

На Донеччині у ніч з 3 на 4 лютого російські загарбники атакували 5 разів Мар'їнку: в один зі штурмів противник застосував танки, танк був знищений нашими військовими.

Про це розповів Олексій Дмитрашківський, речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку в етері Еспресо.

"За минулу ніч ворог здійснив п'ять штурмових дій, які відбулися на Донецькому напрямку у районі Мар'їнки.

В один з таких штурмів противник застосував танки, танк був знищений нашими військовими. Ворог не здобув ніяких успіхів і відступив", – зазначив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони.

Дмитрашківський додав, що вночі на Херсонському та Донецькому напрямках відбувалися ворожі ракетні обстріли.

"На Запорізькому напрямку бойових дій та обстрілів цієї ночі не було. Натомість є інформація щодо Енергодару та ЗАЕС, де не працюють всі ядерні реактори, що радіація на АЕС – 0,12 мікрозіверта, на сховищі ядерного палива радіація складає 0,15 мікрозіверта, що вкладається в норму", – зауважив Дмитрашківський.

Нагадаємо, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 130 з половиною тисяч вояк, лише за минулу добу понад 700 загарбників.

Як писала Рубрика, минулої доби російська армія намагалася вести наступ на чотирьох напрямках, а українські Збройні сили відбили атаки загарбників в районах 9 населених пунктів на Донбасі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: