fbpx
Сьогодні
11:43 04 Лют 2023

До України з російського полону вдалося повернути ще 116 людей: серед них оборонці Маріуполя та херсонські партизани

English version here

Фото: Телеграм/ Андрй Єрмак

До України вдалося повернути 116 наших людей, серед них оборонці Маріуполя, херсонські партизани, снайпери з Бахмутського напрямку та інші наші герої.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

Очільник ОП зазначив, що повернули також 87 воїнів Збройних сил України, двоє з яких – із ССО.

обмін полоненими

Фото: Телеграм/ Андрй Єрмак

Окрім того, "вісім бійців ТрО, семеро з Нацгвардії, шестеро з Нацполіції, п'ятеро з ДПСУ, двоє з ВМС та один представник ДСНС.

З них двоє офіцерів та 114 рядових і сержантів", зазначив Єрмак.

Також вдалося, зі слів керівника Офісу Президента, повернути тіла загиблих іноземних волонтерів-добровольців – Крістофера Метью Перрі та Ендрю Тобіаса Метью.

А також тіло загиблого воїна-добровольця – українця, який служив у Французькому іноземному легіоні та після початку повномасштабного російського вторгнення повернувся захищати Україну – Кулика Євгенія Олеговича.

Нагадаємо, що нещодавно вдалося повернути до України 16 дітей від 7 до 16 років з Херсонської області, яких окупаційні війська депортували до росії та окупованого Криму нібито у табори "на відпочинок".

З початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 130 з половиною тисяч вояк, лише за минулу добу понад 700 загарбників.

Як писала Рубрика, минулої доби російська армія намагалася вести наступ на чотирьох напрямках, а українські Збройні сили відбили атаки загарбників в районах 9 населених пунктів на Донбасі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: