fbpx
Сьогодні
18:00 02 Лют 2023

У білорусі оголосили про закінчення спільних навчань з рф бойової авіації

Фото: GettyImagеs

Міністерство оборони білорусі повідомило про завершення спільного льотно-тактичного навчання з військовими російської федерації.

Про це пише Рубрика з посиланням на повідомлення Міноборони білорусі.

"Спільне льотно-тактичне навчання збройних сил республіки білорусь і російської федерації завершено", – сказано в повідомленні.

При цьому у відомстві відзначили, що вважають проведені навчання успішними. Там наголосили, що вони мали виключно оборонний характер і були спрямоване на забезпечення безпеки держави-агресора росії і білорусі.

Відзначимо, що під час авіатренувань російських та білоруських військових в Україні оголошували сигнали повітряної тривоги. Тому, що дії агресорів могли призвести до масштабних ракетних обстрілів.

Довідка

1 лютого стало відомо, що російська армія перекинула до білорусі свої нові підрозділи для підготовки. При цьому деякі військові, які пройшли навчання в рб, вже повернулися до рф, звідки буде переведено на окуповані території України.

У Генштабі ЗСУ пояснювали, що через проведення цих навчань потенційна загроза настання ворога з території білорусі зберігатиметься протягом усього року.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: