fbpx
Сьогодні
21:59 02 Лют 2023

Центр нацспротиву: на захоплених територіях продовжують зникати мешканці, які нелояльні до окупантів

Місцеві мешканці, яких російські терористи підозрюють в "нелояльності" до окупаційної адміністрації, продовжують зникати на тимчасово захоплених територіях.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише Рубрика.

Центр національного спротиву пише:

"Людей викрадають під різними приводами, а потім утримують в катівнях. Родичам не повідомляють не причини затримання, ні місцеперебування. Лише обіцяють, що відпустять через кілька днів, та в більшості випадків потім не відпускають. Точну кількість затриманих людей невідома, адже на жаль близькі не завжди повідомляють про їх викрадення, адже бояться нашкодити затриманому".

У ЦНС наголосили, що про зниклих можна повідомити анонімно. Це необхідно аби фіксувати злочини окупантів та для подальшого їх розслідування, а також може пришвидшити звільнення.

Центр національного спротиву пише:

"Ви можете звернутися до Об'єднаного центру з координації пошуку та звільнення незаконно позбавлених волі осіб внаслідок агресії РФ 0676508332, 0980873601 (обидва телефони працюють у Viber, WhatsApp), [email protected]".

Довідка

29 січня у Генштабі розповіли, що з лікарень Каховки та Нової Каховки окупанти вивезли все медичне обладнання до Новотроїцького Херсонської області, а самі заклади ворог закриває.

2 лютого на тимчасово окупованій території Херсонської області російські терористи створили цивільну адміністрацію.

На тимчасово окупованих територіях російський ворог вивозить українських старшокласників до рф, аби ті складали шкільні іспити на території росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: