fbpx
Сьогодні
Фото 12:59 02 Лют 2023

На Херсонщині війська рф завдали удару по громадах області: загинуло 2 людей

Фото: Херсонська міська рада

Російсько-окупаційні війська вночі й вранці, 2 лютого, обстріляли Херсон та регіон, внаслідок чого 2 загиблих у самому обласному центрі та населеному пункті Комишани.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужби ОГП, Херсонської ОВА та міськради.

"Вночі 2 лютого 2023 року збройні сили РФ, вчергове порушуючи норми міжнародного гуманітарного права, почали масовано обстрілювати місто Херсон та населені пункти області. Вранці від обстрілів загинули чоловік та жінка. Щонайменше двоє цивільних отримали травми різного ступеня тяжкості". повідомили у Генпрокуратурі.

Херсонщина, обстріл

Фото: ОПГ

У обласній адміністрації зазначили, що у селищі Комишани загарбники влучили у приватний будинок. Уламки російського снаряда смертельно травмували 44-річну жінку – вона загинула на місці.

Херсонщина, обстріл

Фото: Херcонська ОДА (ОВА)

Уранці Херсон було обстріляно 7 разів. Міськрада повідомляє про 1 загиблого.

У прокуратурі додали, що у результаті обстрілу зафіксували пошкодження житлових будинків, навчального закладу, газопроводу та ліній електропередач.

Для забезпечення належного розслідування воєнних злочинів прокурори спільно зі слідчими поліції проводять необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, що у Донецькій області, 1 лютого, російські агресори завдали ракетного удару по житловому сектору Краматорська: унаслідок чого 2 людини загинули, 21 – отримала поранення різного ступен тяжкості.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: