fbpx
Сьогодні
11:18 02 Лют 2023

До березня цього року наказав окупувати повністю Донбас путін, - українська розвідка

Фото: Getty Images

Диктатор країни-агресорки володимир путін наказав російській армії захопити всю територію Донецької та Луганської областей України до березня 2023 року.

Про це пише Рубрика. посилаючись на заяву представника ГУР МО України Андрія Черняка у коментарі виданню Kyiv Post.

Розвідник повідомив, що є ознаки того, що російська федерація готується до нової спроби масованого наступу та захоплення сходу країни.

"Ми спостерігаємо, що російсько-окупаційні війська передислоковують на схід додаткові штурмові групи, підрозділи, озброєння та військову техніку. За даними воєнної розвідки України, Путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей", – зазначив розвідник.

Нагадаємо, що раніше російський лідер зізнавався, що Донбас потрібно було захопити ще 2014 року.

До цього путін розкрив свій план "спецоперації" в Україні. Планом російської війни в Україні, як виявилося, є нібито допомога мешканцям Донбасу.

Як писала Рубрика, Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов повідомив. що українське військово-політичне керівництво розуміє всі загрози та виклики та готується дати потужну відсіч можливому наступу російської федерації.

Своєю чергою керівник Головного управління розвідки генерал-майор Кирило Буданов вважає, що цього року росія, ймовірно, зосередиться на окупації більшої території у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, на думку генерала Бена Годжеса, битва за Крим стане ключовою у війні росії проти України. Він також вважає, що Україна може звільнити острів протягом 2023 року.

Зазначимо, що колишній директор Центрального розвідувального управління США генерал Девід Петреус вважає. що під час можливого наступу навесні чи влітку ЗСУ можуть перерізати сухопутний коридор до окупованого Криму. А потім перервати його забезпечення через Керченський міст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: