fbpx
Сьогодні
PR 12:58 01 Лют 2023

Вуличне освітлення: переваги консольних світильників

Як організувати освітлення двору, ділянки вулиці, паркування чи іншого важливого вуличного об'єкту? Ще недавно відповідь на це питання була одна – встановити стандартні ліхтарі. Сьогодні завдяки появі нових пропозицій на ринку освітлювальної техніки варіантів вирішення питання набагато більше. Наприклад, можна придбати консольні світильники – пристрої, що працюють на LED джерелах світла і мають цілу низку переваг.

Чим консольні світильники відрізняються від інших варіантів ліхтарів для вулиці

Консольні освітлювальні прилади нерідко вибирають для освітлення паркових алей, дворів, площ, трас, адже такі прилади чудово справляються з поставленими перед ними завданнями і здатні розвіяти темряву на досить великій території. Крім цього, вуличні "консольники" добре захищені від зовнішніх впливів:

  • не пропускають вологу та пил під корпус;
  • не потребують додаткової ізоляції;
  • мають високу механічну потужність.

Консольний світильник – економічний та практичний вибір для організації зовнішнього освітлення. Такі лампи споживають мінімум енергії, при цьому світять яскраво та далеко. Наприклад, світильник, потужність якого 200 Вт "з'їсть" за годину всього 0,2 кВт енергії, а територію висвітлить на 15 метрів.

Консольний світильник приваблює тривалий термін служби. Працювати такий пристрій в умовах відкритого простору може до 30 тисяч годин. Для порівняння: галогеновий аналог пропрацює в таких умовах до 2500 годин. До того ж світлодіодні галогенові лампи не залежать від циклічного навантаження. Їх можна включати і відключати багато разів – на якість та тривалість роботи це ніяк не вплине.

Консольні світильники працюють тихо, без мерехтіння. Їхнє світло не викликає втоми очей, не створює проблем для автомобілістів та пішоходів.

Великий плюс світильників консольного типу – різноманітність представлених у продажу моделей. Не важко підібрати пристрій, відповідний по дизайну стилістиці оформлення території. Крім зовнішнього вигляду пристроїв, при виборі приділіть увагу вивченню таких характеристик як потужність приладу, світлова температура та кут розсіювання світла. Саме ці характеристики безпосередньо впливають на якість роботи пристроїв та їх практичність у тій чи іншій ситуації.

Докладніше на сайті https://evrosvet.com.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: