fbpx
Сьогодні
16:58 01 Лют 2023

У Бахмуті досі залишається до 200 дітей

Поліцейські продовжують евакуацію з Бахмута дітей, яких ще залишається у місті близько 200.

Про це поінформувала пресслужба Нацполіції України.

"Більшість населення вже виїхало, але ще залишаються родини з дітьми. Наразі у місті залишається 5990 людей, з них близько 200 – діти. Цивільні, які ще не виїхали, розраховують на допомогу правоохоронців: продуктові та гігієнічні набори, ліки та, звичайно, евакуацію. Усім цим займаються "Білі Янголи", – уточнюється у повідомленні.

Зазначається, що поліцейським повсякчас доводиться ризикувати власним життям та докладати неабияких зусиль, аби вмовити людей виїхати. А за відмови людей евакуюватися до інших регіонів України правоохоронці вивозять їх хоча б до більш безпечних районів Донеччини.

Зокрема, начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Руслан Осипенко під час робочої поїздки до Бахмута перевірив, як триває служба в "гарячій точці", провів інструктаж, перевірив стан забезпечення поліцейських необхідними речами і транспортом, визначив, які є потреби. Очільник поліції Донеччини підтримав правоохоронців та обговорив з ними першочергові завдання.

"Наша основна місія – це комунікація із ЗСУ, госпітальєрами, парамедиками, волонтерами та військовою адміністрацією щодо надання гуманітарної допомоги та евакуації цивільного населення. Акцентуємо увагу на родинах з дітьми. Потрібно зробити все, аби вивезти всіх до більш безпечних місць", – заявив Осипенко.

Громадяни можуть звернутися за допомогою до евакуаційної групи "Білий Янгол", яка працює на Бахмутському напрямку, за телефоном 066-56-15-102.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: