fbpx
Сьогодні
21:45 31 Січ 2023

У Маріуполі другий день фіксують переміщення ворожих систем ППО

У тимчасово захопленому Маріуполі другий день фіксують переміщення ворожих зенітних ракетних комплексів "Бук" через місто, а також активне розселення російських військових в приватних будинках Маріупольського району.

Про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідне відео з переміщенням по місту військової техніки рф.

"Топ в переміщенні техніки – ЗРК "Бук". Другий день поспіль різні системи ППО – "Бук" переміщують по Маріуполю. В пріоритеті так звана "Гавань" (район приватної забудови в бік Азовсталі від залізничного вокзалу), де зафіксовано накопичення техніки; Мангуський район та ділянка на виїзд в бік Волновахи", – написав Андрющенко.

Він також зазначив, що наразі продовжується активне розселення російських військових в приватних будинках Маріупольського району.

"Розселяють по 3-4 людини у всіх будинках по селищах, аби не допускати масове накопичування. Активно розселено сьогодні в с. Панівка та Новогригорівка", – уточнив радник мера.

Крім того, він ще повідомив, що загарбники також почали розставляти гусеничну та колісну військову техніку по приватних подвір'ях – "живий щит в дії".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: