fbpx
Сьогодні
Відео 16:30 31 Січ 2023

Об’єднані музикою: організатори презентували логотип та слоган Євробачення-2023

Фото: Сайт Євробачення

Цьогорічний логотип та слоган представили організатори міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2023", який проходитиме в британському Ліверпулі.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на сайт конкурсу.

Нагадаємо, що 67-й пісенний конкурс "Євробачення 2023" проходиме під слоганом "Об'єднані музикою" (United by Music).

Передача ключів місту Ліверпулю від міста-господаря минулорічного конкурсу Турина та перша пресконференція "Євробачення-2023" відбудеться 31 січня о 22:00 за Києвом.

Євробачення, Ліверпуль

Фото: Сайт Євробачення

"Новий слоган демонструє унікальне партнерство між Сполученим Королівством, Україною та містом-організатором Ліверпулем, спрямований на те, щоб донести пісенний конкурс "Євробачення" до аудиторії по всьому світу та неймовірну силу музики, яка об'єднує людей", повідомили у пресрелізі.

Цьогорічний логотип, зроблений в синьому, жовтому, фіолетовому та рожевому кольорах.

Він відображує серця, які б'ються разом. У логотипі використано шрифт Penny Lane.

До того ж на офіційній сторінці конкурсу в Інстаграмі з'явилося відео з великим банером з логотипом під пісню переможців "Євробачення-2022" українського гурту Kalush Orchestra – Stefania.

Переглянути цей допис можна в Instagram.

Як писала Рубрика, 17 грудня відбувся фінал Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2023, де українці визничали переможця, який представлятиме Україну в Ліверпулі у травні 2023 року. Ним став гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Євробачення, Ліверпуль

Фото: Сайт Євробачення

Коли і де буде проходити Євробачення 2023

Український гурт Kalush Orchestra переміг на "Євробаченні-2022", тож наступний пісенний конкурс мав відбутися в Україні.

Проте Європейська мовна спілка (EBU) вирішила, що конкурс-2023 пройде у Великій Британії, яка цьогоріч посіла друге місце. В Україні "Євробачення" не відбудеться через повномасштабну війну.

Так, 67-й пісенний конкурс "Євробачення" прийматиме Ліверпуль. Гранд-фінал відбудеться на арені Liverpool 13 травня, а півфінали пройдуть 9 та 11 травня. Крім того, з наступного року змінюються правила голосування у півфіналах.

Конкурс відбудеться від імені України, тож в України залишається місце у фіналі. Крім того, представники "Суспільного мовлення" співпрацюватимуть із BBC, щоб розробити та впровадити українські елементи шоу під час "Євробачення-2023".

Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня. Україну на конкурсі представлятиме гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Рубрика:
Події Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: