fbpx
Сьогодні
Фото 13:53 30 Січ 2023

Новобранці ЗСУ у Британії відпрацювали методи індивідуального маскування

Військовослужбовці Збройних сил України в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії під керівництвом британських інструкторів відпрацювали методи індивідуального маскування.

Про це начальник штабу – заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі, оприлюднивши фото з навчань.

"Військовослужбовці-інструктори Збройних сил Великої Британії теоретично та практично відпрацювали з новобранцями Збройних сил України, які проходять базову загальновійськову підготовку в рамках міжнародної навчальної операції на території Великої Британії, методи індивідуального маскування військовослужбовця та прихованої діяльності, маскування на місцевості, порядок використання штатних та підручних засобів маскування", – ідеться у повідомленні.

Довідка

Військовослужбовці ЗСУ в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії під керівництвом канадських інструкторів навчаються використовувати камуфляж і маскування.

Базова загальновійськова підготовка у Великій Британії була започаткована урядом цієї країни у 2022 році. Вона є частиною постійного зобов'язання Сполученого Королівства щодо підтримки України в обсязі понад 2,3 мільярда фунтів стерлінгів.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: