Як обрати багатофункціональну мультиварку?

Це техніка, якою користується величезна кількість господинь, що бажають заощадити час. Це пов'язано не лише з економією хвилин, що витрачаються на приготуванні їжі, але й з відсутністю необхідності виконувати очищення поверхні плити. Всі продукти смажаться та готуються всередині мультиварки, під закритою кришкою.

Характеристики та корисні програми мультиварок

Обираючи мультиварку у foxtrot.ua у Харкові орієнтуються на кількість людей, для яких готують їжу. Чим більше сім'я, тим більшого розміру повинна бути чаша приладу. Звертають увагу на покриття чаші. Якщо ви плануєте смажити м'ясо або овочі, то обов'язково придивіться до приладів, які мають чашу, покриту тефлоном або керамікою. Другий варіант коштує дорожче, проте відрізняється кращими експлуатаційними характеристиками.

Більшість мультиварок готують їжу з регулюванням клапана, який віддає пару в навколишнє середовище. Якщо потрібно приготувати їжу швидко, то використовують принцип автоклава, закриваючи клапан. Якщо готуєте звичайний суп, потрібно його відкрити, щоб пара виходила назовні. Головною особливістю його конструкції є можливості знімання. Якщо часто використовувати прилад для смаження, то на верхній частині кришки може осідати величезна кількість жиру та кіптяви. Це сприяє засміченню клапана, тому якщо він не знімається, буде досить проблематично його очистити та відмити. Не залишайте догляд за технікою на потім, а здійснюйте прибирання одразу після приготування їжі.

Які функції обов'язкові для мультиварки?

Немає обов'язкових функцій, що підійдуть абсолютно всім господиням. Кожна з них має свій власний раціон. 

Функціонал мультиварок:

  • Якщо ваше завдання – це зменшити навантаження та знизити кількість часу, що витрачається на приготування їжі, віддавайте перевагу моделям, які зможуть приготувати улюблені страви. 
  • Якщо в домі діти, корисна функція йогуртниці, за допомогою якої можна готувати кисломолочні продукти, що вводять під час прикорму. 
  • Якщо господиня часто займається випічкою, варто придбати мультиварку, що має функцію піднімання тіста. Всередині ємності зберігається температура на рівні 35-38°, завдяки чому вдається стимулювати піднімання тіста перед випічкою.

Деякі моделі доповнені функцією приготування варення. Це функція, завдяки якій підтримується постійна висока температура протягом довгого часу. В умовах постійного вимкнення світла найкращим вибором стане мультиварка з wi-fi підключенням. Нею можна управляти, користуючись домашнім інтернетом та системою розумний будинок. Справа не лише у простоті керування, але й у можливості підключення до мережі, навіть якщо вимикається світло. В такому випадку спрацює відкладений запуск, а їжа зможе приготуватися вчасно.

Свіжі дописи

  • Новини

Російські окупанти знову атакували Харків: влучили по цивільній інфраструктурі, є поранені

російські війська вдень 4 травня вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова. Є постраждалі. Про це повідомили… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Заяви Президента Франції про відправлення військ в Україну лише підвищують напруженість, – міністр оборони Італії

Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто заявив, що італійські військові за жодних умов не можуть бути… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

МВС росії оголосило у розшук Президента Зеленського

Міністерство внутрішніх справ Росії оголосила у розшук Президента України Володимира Зеленського. своєю чергою, в Офісі… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Благодатний вогонь зійшов у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі

Благодатний вогонь зійшов у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі. Церемонію щорічно у Велику Суботу перед… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Британська розвідка вважає, що через збільшення росією атак на її армію чекає зростання втрат

У найближчі два місяці втрати російської армії будуть більшими через їхні наступальні операції. Про це… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Війська рф здійснили понад 380 обстрілів наших міст та регіонів лише за цей тиждень, – Зеленський

Цього тижня російські військові здійснили понад 380 обстрілів українських міст та регіонів. Це служить черговим… Читати більше

Saturday May 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.