fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:35 30 Січ 2023

Як обрати багатофункціональну мультиварку?

Це техніка, якою користується величезна кількість господинь, що бажають заощадити час. Це пов'язано не лише з економією хвилин, що витрачаються на приготуванні їжі, але й з відсутністю необхідності виконувати очищення поверхні плити. Всі продукти смажаться та готуються всередині мультиварки, під закритою кришкою.

Характеристики та корисні програми мультиварок

Обираючи мультиварку у foxtrot.ua у Харкові орієнтуються на кількість людей, для яких готують їжу. Чим більше сім'я, тим більшого розміру повинна бути чаша приладу. Звертають увагу на покриття чаші. Якщо ви плануєте смажити м'ясо або овочі, то обов'язково придивіться до приладів, які мають чашу, покриту тефлоном або керамікою. Другий варіант коштує дорожче, проте відрізняється кращими експлуатаційними характеристиками.

Більшість мультиварок готують їжу з регулюванням клапана, який віддає пару в навколишнє середовище. Якщо потрібно приготувати їжу швидко, то використовують принцип автоклава, закриваючи клапан. Якщо готуєте звичайний суп, потрібно його відкрити, щоб пара виходила назовні. Головною особливістю його конструкції є можливості знімання. Якщо часто використовувати прилад для смаження, то на верхній частині кришки може осідати величезна кількість жиру та кіптяви. Це сприяє засміченню клапана, тому якщо він не знімається, буде досить проблематично його очистити та відмити. Не залишайте догляд за технікою на потім, а здійснюйте прибирання одразу після приготування їжі.

Як обрати багатофункціональну мультиварку?

Які функції обов'язкові для мультиварки?

Немає обов'язкових функцій, що підійдуть абсолютно всім господиням. Кожна з них має свій власний раціон. 

Функціонал мультиварок:

  • Якщо ваше завдання – це зменшити навантаження та знизити кількість часу, що витрачається на приготування їжі, віддавайте перевагу моделям, які зможуть приготувати улюблені страви. 
  • Якщо в домі діти, корисна функція йогуртниці, за допомогою якої можна готувати кисломолочні продукти, що вводять під час прикорму. 
  • Якщо господиня часто займається випічкою, варто придбати мультиварку, що має функцію піднімання тіста. Всередині ємності зберігається температура на рівні 35-38°, завдяки чому вдається стимулювати піднімання тіста перед випічкою.

Деякі моделі доповнені функцією приготування варення. Це функція, завдяки якій підтримується постійна висока температура протягом довгого часу. В умовах постійного вимкнення світла найкращим вибором стане мультиварка з wi-fi підключенням. Нею можна управляти, користуючись домашнім інтернетом та системою розумний будинок. Справа не лише у простоті керування, але й у можливості підключення до мережі, навіть якщо вимикається світло. В такому випадку спрацює відкладений запуск, а їжа зможе приготуватися вчасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: