fbpx
Сьогодні
Фото 19:29 29 Січ 2023

На Волині учні 2-го класу спільно з викладачем виготовили панно з тисячі паперових голубів миру

Панно з тисячі паперових голубів миру у техніці оригамі виготовили другокласники спільно з викладачем у місті Володимирі на Волині.

Про це повідомляють на сайті Володимирської міськради, пише Рубрика.

Цікаво, що діти виготовили панно, надихнувшись історією японської дівчинки Садако Сасакі, доля якої лягла в основу легенди про здійснення мрій.

За легендою заповітне бажання людини втілиться, коли вона складе 1000 паперових птахів. Ця легенда стала всесвітньо відомою завдяки історії, заснованій на житті японської дівчинки. Вона поставила собі за мету скласти з паперу понад тисячу журавликів, як того вимагає легенда.

панно з тисячі паперових голубів миру

Надихнувшись цією легендою, 2-класники спільно з викладачем виготовити паперових синьо-жовтих пташечок у техніці оригамі, загадавши мрію про перемогу України.

панно з тисячі паперових голубів миру

Діти разом із батьками та вчителі упродовж грудня виготовили понад тисячу птахів, які розмістили на макеті карти України. Пташок миру передали нашим захисникам на передову, а ще виготовили два деревця миру, які разом із картою України нині прикрашають одну зі стін на третьому поверсі навчального закладу.

панно з тисячі паперових голубів миру

"Якщо ви придивитесь пильніше, то побачите, що голуби розміщені дуже щільно. На карті є як великі, так і зовсім дрібні птахи. Діти вірять, що голуби миру закриють небо над Україною та допоможуть втілити заповітне бажання кожного українця якнайшвидше. Наша карта – трансформер, тож коли голуби допоможуть здійснити бажання, вона неодмінно розквітне такою ж кількістю квітів Перемоги", – розповіла викладачка школи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: