fbpx
Сьогодні
17:30 28 Січ 2023

Терорист Гіркін відмовився брати участь у війні проти України у складі "Вагнера"

Командир диверсійного загону Ігор Гіркін («Стрєлков»)

Колишній ватажок донецьких бойовиків Ігор Гіркін (Стрєлков) відмовився брати участь у війні проти України у складі ПВК "Вагнер".

Про це Гіркін повідомляє у Telegram.

Терорист зазначив, що в п'ятницю обговорював можливу зустріч, на якій могли б домовитися про його участь у війні у складі ПВК "Вагнера", і навіть пообіцяв протягом двох діб "висунутися до Луганська для особистої бесіди".

"Однак останній публічний виступ пана Пригожина (засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин – ред.), у якому пролунав потік найвідвертішої брехні на мою адресу, – повністю виключає можливість моєї участі в цій ПВК. Я не зможу служити під керівництвом людини, яка відкрито звинуватила мене у зраді Росії. Не кажучи вже про брудні образи, якими ці звинувачення супроводжувалися. Крапка", – заявив Гіркін.

У поширеному в мережі зверненні до Гіркіна Пригожин звинувачує екс-ватажка бойовиків у тому, що той "здав Слов'янськ", "брав гроші в Ахметова" і "кинув пацанів", неодноразово його ображає та обіцяє кинути його в найгарячіше пекло, де той муситиме довести свою надійність, а також погрожує "посцяти на його обличчя", якщо той спробує втекти з поля бою.

Довідка

26 січня Пригожин запросив Гіркіна (Стрєлкова) приєднатись до його війська в Україні. У відповідь Стрєлков запропонув обоговорити пропозицію.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: