fbpx
Сьогодні
09:43 26 Січ 2023

Ворожа атака на Україну: Ігнат повідомив, що війська рф запустять понад 30 ракет

У повітря російська федерація підняла шість бомбардувальників Ту-95. Ймовірно, що рф випустить по Україні понад 30 ракет.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі телемарафону.

"Близько шести Ту-95 попередньо з району Мурманської області вилетіли і зробили пуски ракет. Очікуємо понад 30 ракет, які вже в принципі почали з'являтися у різних областях, працює ППО. Так, були вибухи, зокрема у Вінницькій області", – зазначив полковник.

За словами Ігната, ворог наразі зосередився на центральній частині України, але все може змінитися.

Також він нагадав, що в Чорному морі стоять ворожі носії крилатих ракет "Калібр", тож не варто виключати ще більш масованої атаки окупантів.  

Як писала Рубрика, вранці, 26 січня, на території всієї України оголосили повітряну тривогу. Речниця оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк повідомила, що можлива чергова масова ракетна атака росіян.

Нагадаємо, у ніч на 26 січня, російські загарбники запустили по Україні 24 дрони-камікадзе "Шахед": всі безпілотники "приземлили" українські Сили оборони України.

Як інформувала Рубрика, на Донеччині та Луганщині минулої доби українські Збройні Сили відбили ворожі атаки в районах 10 населених пунктів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: