fbpx
Сьогодні
14:26 26 Січ 2023

Російський удар по дев'ятиповерхівці в Дніпрі: експерти не можуть ідентифікувати ще вісім тіл

Унаслідок влучання ворожої балістичної ракети у багатоповерхівку, 14 січня, в Дніпрі, досі залишаються неідентифікованими вісім тіл загиблих.

Про це пише Укрінформ, посилаючись на коментар пресслужби Дніпропетровської ОВА.

"В судово-медичній експертизі зареєстровано 46 загиблих, з них 6 дітей. 38 осіб упізнано, в тому числі 5 дітей до 18 років, та 8 не встановлено", зазначили в адміністрації.

ОВА повідомляє, що стаціонарне лікування проходять 12 постраждалих (11 дорослих – 9 жінок та 2 чоловіки, та 1 дитина – дівчинка). Стан усіх пацієнтів стабільний.

Довідка

Вибухи в Дніпрі пролунали під час масованої російської атаки на Україну 14 січня. росіяни влучили в багатоквартирний будинок.

За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, в ураженій дев'ятиповерхівці було 16 під'їздів і проживали приблизно 1700 мешканців.

Пошуково-рятувальні роботи тривали 69 годин й 17 січня о 13:00 їх було завершено.

Попередньо відомо, що 72 квартири зруйновано, ще понад 230 — пошкоджено.

Як писала Рубрика, 28 постраждалих внаслідок російського ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі перебувають у лікарнях, 10 із них – у важкому стані. Найменшій убитій дитині було лише 11 місяців.

Міська рада виділила потерпілим сім'ям у Дніпрі по мільйону гривень для придбання житла.

На 19 січня число загиблих внаслідок підступного ракетного удару по житловому будинку у Дніпрі 14 січня зрослосдо 46 осіб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: