fbpx
Сьогодні
23:38 26 Січ 2023

Півторамісячний син Сенцова отримав українське громадянство у США

Дружина Олега Сенцова Вероніка Вельч поділилась гарною новиною та показала знакові фото з отримання їхнім синочком Демʼяном українського громадянства в США

Про це вона написала у Facebook.

Український режисер, колишній бранець Кремля Олег Сенцов наразі захищає Україну на фронті, а його родина – дружина Вероніка Вельч та немовля Демʼян тимчасово проживають у США. Жінка поділилась, що їхній син, якому у лютому виповниться 2 місяці, отримав громадянство України в посольстві у США.

"Наш син народився далеко від дому, а його тато зараз на війні. Нині наша чудова пані посол вручила Дем'янчикові довідку про набуття українського громадянства, і ми стали ближчими до дому, і до перемоги", – зазначила молода мама.

Вона пригадала розмову, яка сталась між нею і її чоловіком рік тому, коли "відчуття війни висіло в повітрі".

"В один із тих сірих київських ранків чоловік сказав мені: "Не переймайся, ти завагітнієш, а я поїду на війну". Від цієї фрази по тілу пробігли мурашки. Ми хотіли дитинку, та це прозвучало як бартер з долею. Тоді у нас були зовсім інші плани та мрії. Ми вже ментально готувались до ЕКО, а Путін реально готувався до війни. Я обурилась і відповіла, що не граю у всі ці quid pro quo. Олег же тільки посміхнувся і додав, що ця орда не зупиниться поки ми їх не зупинимо, а дітей ми будемо виховувати в вільній країні, на якій "обламають зуби" та закінчаться як сама імперіалістична Росія, так і сам Путін", – поділилась спогадами Вельч.

Вона додала, що перша частина "пророцтва" Олега Сенцова здійснилась, а отже, здійсняться слова і про "дітей, війну, переможену орду та розвал імперіалістичної Росії".

Дем'ян став четвертою дитиною Сенцова. Від першого шлюбу у нього двоє дітей: 20-річна донька Аліна та 18-річний син Владислав. Їхня мати Алла підтримала анексію Криму. Під час ув'язнення Сенцова в Росії діти жили з бабусею та мамою, але у 2020 році вони переїхали до батька у Київ.

5 лютого 2021 року у Сенцова народилась третя донька – Емма. Малечу громадському активісту та режисеру народила журналістка Юлія Бабіч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: