fbpx
Сьогодні
13:43 26 Січ 2023

Офіційно ССО "Азова" стали бригадою Сухопутних військ та вже воюють поблизу донецького Бахмута

Фото: Скріншот з відео "Азова"

На Бахмутському напрямку вже воюють Сили спеціальних операцій полку "Азов", які офіційно стали 3-ю окремою штурмовою бригадою у складі Сухопутних військ ЗСУ.

Про це пише Рубрика, посилаючись на ССО Азов в Youtube.

Нагадаємо, що бойовий шлях підрозділу розпочався з добровольчого загону територіальної оборони ще 24 лютого 2022 року, коли росія віроломно вдерлася на територію України.

Він був створений ветеранами підрозділу полк "Азов" та представниками Азовського руху.

Бійці ТРО "АЗОВ" захищали Київ та Київщину. Навесні підрозділ був переформатований, і як ССО АЗОВ знищував ворога на Запорізькому напрямку. Також він допомагав звільняти Херсон та брав участь у боях за Донеччину.

"ССО АЗОВ масштабується та набуває ще більшої міці у визвольній війні. Віднині ми 3-тя окрема штурмова бригада у складі Сухопутних військ ЗСУ.

Наш підрозділ був створений 24-го лютого, у боях за столицю. Бійці ТрО Азов Київ вже доводили свою бойову дієздатність й зростали до підрозділу Сил спеціальних операцій.

Нові бригадні знамена вже підкорюють фронт на найгарячішому, Бахмутському напрямку", зазначили у ССО Азов.

В оновленій бригаді відзначили, що постійно зростають чисельно, приймаючи та вишколюючи в своїх лавах високомотивованих бійців.

Оновлені знамена 3-ї окремої штурмової бригади символізують "тяглість традицій української державності: від князівських часів, доби козаччини, перших визвольних змагань і до сучасності".

"Еволюція азовського підрозділу в складі ЗСУ триватиме й надалі. Воїнську майстерність, холодну лють до ворога та прагнення звільнити своє ми втілимо в боротьбі з окупантами на шляху до нашої остаточної перемоги. Час вирішальної битви настав", підкреслили воїни Азову.

Нагадаємо, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 123 800 вояк, лише за минулу добу майже 800 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: