Компанія Rheinmetall планує надати велику кількість снарядів до танків Leopard для України

Для танків Leopard, які Німеччина та інші країни відправлятимуть в Україну, військово-промислова компанія Rheinmetall готова поставити велику кількість боєприпасів.

Про це повідомляє Tagesschau.

"Rheinmetall готовий і, як запобіжний захід, значно збільшив свої потужності з виробництва боєприпасів – особливо у секторі великих калібрів", – повідомили в компанії.

Зазначимо, що вона базується в Дюссельдорфі.

"Ми інвестували в це значні кошти. І продовжимо це робити, будуючи нові виробничі потужності і наймаючи додатковий персонал. Ми робимо все можливе, щоб підтримати Україну, НАТО і німецький уряд, в тому числі боєприпасами, яких вони потребують", наголосили в Rheinmetall.

Завдяки збільшенню потужностей концерн здатен задовольнити прогнозоване зростання попиту з боку Бундесверу і збройних сил інших країн, що входять до складу "танкової коаліції".

Довідка

Нагадаємо, уряд Німеччини 25 січня прийняв рішення про надання українським збройним силам основних бойових танків Leopard-2. Це стало результатом інтенсивних консультацій, які відбулися з найближчими європейськими та міжнародними партнерами країни.

Мета Німеччини — швидко зібрати для України два танкові батальйони. Як перший крок Німеччина надасть 14 танків Leopard 2 A6 зі складів Бундесверу.

Як писала Рубрика, тренування українських екіпажів мають розпочатися найближчим часом у Німеччині. Також Україні допоможуть із логістикою, боєприпасами та технічним обслуговуванням танків.

Також Німеччина видасть дозволи на передання танків країнам-партнерам, які хочуть швидко доставити Leopard 2 зі своїх складів в Україну.

За повідомленням Spiegel, на даному етапі європейські союзники обговорюють спільну передачу Україні загалом 80 основних бойових танків Leopard 2, щоб сформувати два батальйони по 40 машин.

Свіжі дописи

  • Новини

У ЗСУ спростували інформацію щодо відведення танків Abrams від лінії фронту

Збройні сили України спростували інформацію видання Associated Press про те, що Україна нібито відвела американські танки… Читати більше

Saturday April 27th, 2024
  • Новини

Одна з ракет, якими росія сьогодні атакувала Україну, впала за 15 км від польського кордону

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що одна з російських ракет, яка була випущена під час… Читати більше

Saturday April 27th, 2024
  • Новини

Шмигаль: Україна отримає від Австралії безпілотники та партію ПЗРК на десятки мільйонів доларів

Австралія передасть Україні безпілотники у рамках коаліції БпЛА. Також Київ отримає велику партію переносних зенітно-ракетних… Читати більше

Saturday April 27th, 2024
  • Новини

Після атак безпілотників СБУ Словʼянський НПЗ на Кубані частково припинив свою роботу

У російськй федерації на Кубані Словʼянський нафтопереробний завод, який був атакований безпілотрниками СБУ 27 квітня,… Читати більше

Saturday April 27th, 2024
  • Новини

До Міжнародної коаліції з повернення українських дітей долучилася Японія

Уповноважений Верховної ради з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що Японія приєдналася до Міжнародної коаліції за повернення… Читати більше

Saturday April 27th, 2024
  • Новини

Сирський взяв участь у “Рамштайні” та відзвітував про ситуацію на фронті

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський взяв участь у 21-му засіданні Контактної групи з обороноздатності… Читати більше

Saturday April 27th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.