fbpx
Сьогодні
17:54 25 Січ 2023

У львівському "Музеї науки" кожен охочий може потопити крейсер "москва"

Акваріум із муляжем російського крейсера "москва", який потопили українські військові у квітні минулого року, встановили у "Музеї науки" міста Львів.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці музею у Фейсбуці, пише Рубрика.

На сторінці оприлюднили відео із акваріумом. Виявляється, макет "руского ваєнного карабля" тепер потопити може кожен охочий.

"Бий москаля де видиш, Бий москаля, чьо сидиш? Гей! бий москаля, бий-бий москаля! Най тобі поможе в цему вся наша земля! Запрошуємо топити крейсер "Москва"", – йдеться у дописі до відео.

Навіть попри сувору реальність військових буднів українці намагаються не втрачати позитивного настрою. Саме тому на одній із вулиць Львова усі охочі можуть потопити славнозвісний крейсер "москва", як раніше біля Зміїного зробили це наші захисники. Подейкують, що на дію цього експонату можна дивитися вічно.

Побачити його на власні очі та повторити подвиг українських військових біля острова Зміїний можна, пройшовши за адресою вул. Стрийська, 200а з 10:00 до 20:00 щоденно.

Нагадаємо, що крейсер "москва" запам'ятався багатьом українцям тим, що першого ж дня повномасштабної війни його капітан запропонував українським солдатам здатися. Проте наші сміливі захисники надіслали його у відомому напрямку. Через деякий час крейсер потонув.

На росії її довгий час заперечували цей факт і подальше затоплення флагмана російського чорноморського флоту. Однак зрештою змушені були визнати втрату корабля.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: