fbpx
Сьогодні
16:56 24 Січ 2023

Заступник міністра розвитку громад та територій пояснив свою відставку

Звільнений заступник міністра розвитку громад та територій В'ячеслав Негода пояснив, що у зв'язку з ліквідацією Мінрегіону заступників міністра звільняють автоматично, і заяви на звільнення при цьому не потрібні.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"У ЗМІ вже встигли по-різному інтерпретувати про рішення КМУ щодо мого звільнення: «подав у відставку», «кадрові чистки»… Друзі, ви знаєте, що ще у грудні уряд прийняв рішення про ліквідацію Мінрегіону. Тільки двом заступникам (голови – ред.) Мінрегіону було запропоновано, і вони перейшли працювати в команду нового міністра – в Мінінфраструктури (одного з них вже звільнили). Всі інші заступники, згідно з законодавством, автоматично підпадають під звільнення. Тому ніякої заяви про свою відставку я не писав, вона просто не потрібна", – зауважив Негода.

Раніше у своєму дописі у Фейсбуці він підбив підсумки своєї роботи у міністерстві.

"У кожної важливої справи – свій марафон і команда, свій старт і фініш. Сьогодні я хочу подякувати всім, з ким ми долали перепони, щоб змінити/покращити життя у громадах і зміцнити країну. Було важко, але ми ламали шаблони, переконували, бо вірили в успіх. Не час і не місце робити якісь звіти", – зазначив Негода.

Довідка

Наприкінці грудня минулого року розпочався і досі триває процес ліквідації Міністерства розвитку громад та територій і створення нового об'єднаного Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України на базі Мінінфраструктури. Так, 1 грудня 2022 року Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури очолив Олександр Кубраков.

9 грудня минулого року Кабінет Міністрів призначив Василя Лозинського та Наталію Козловську на посади заступників міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Однак уже 22 січня 2023 року уряд звільнив Лозинського з посади заступника міністра. Раніше його затримали під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 400 тис. дол. Ці кошти він одержав за сприяння в укладанні договорів на закупівлю обладнання та техніки.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: