fbpx
Сьогодні
08:27 24 Січ 2023

Тимошенко підтвердив, що звільняється з посади: Зеленський підписав указ

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко підтвердив інформаію про те, що йде з займаної посади та опублікував відповідну заяву.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram Тимошенко.

"Дякую президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожного дня і кожної хвилини.

Дякую кожному очільнику обласних військових адміністрацій. Ми з вами змогли побудувати найпотужнішу команду в країні. Ви дійсно круті. Ви справжні воїни світла!", зазначив він у дописі.

Окрім того, Тимошенко подякував мерам міст "за конструктив в суперечках", своїй "крутій команді", українцям за довіру, ЗСУ за те, що боронять країну, а також своїй сім'ї за розуміння і підтримку.

Чиновник також оприлюднив написану від руки заяву на звільнення.

Фото: Телеграм/ Кирило Тимошенко

Президент Зеленський вже підписав заяву Тимошенка. На сайті президента опубліковано відповідний указ.

"Звільнити ТИМОШЕНКА Кирила Владленовича з посади Заступника Керівника Офісу Президента України згідно з поданою заявою", зазначено в указі.

Нагадаємо, що раніше Рубрика писала про те, що заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення з посади. Окрім того в Офісі президента готують відставки кількох голів обласних державних адміністрацій.

Довідка

Зазначимо, на посаді заступника голови ОП Кирило Тимошенко займається регіональною політикою. У Офісі з травня 2019 року, але спочатку відповідав за питання інформаційної політики, а також за протокол президента та сферу ІТ.

У червні 2020 року став координатором програми "Велике будівництво" з оновлення доріг та соціальної інфраструктури по всій Україні. У березні 2021 року став виконавчим секретарем президії Конгресу місцевих та регіональних влад.

Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну відповідає за відновлення житла та інфраструктури.

Журналісти BIHUS info раніше повідомили, що заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко їздить на позашляховику "Chevrolet Tahoe", який компанія "General Motors" передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій.

Сам Тимошенко це не заперечував, але пояснював, що їздить на ньому в деокуповані райони, а машина перебуває на балансі Державного управління справами.
Також його критикували через політику у регіонах. Зокрема, посадовець з ОП займався регіональною політикою, що сприймалося як самопіар.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: