fbpx
Сьогодні
18:34 24 Січ 2023

Під Маріуполем пролунали вибухи і почалася пожежа

У смт. Старий Крим під Маріуполем пролунали два потужні вибухи, також почалася пожежа в котельній, що прилягає до будинку "адміністрації" селища. У двох селах в Маріупольському районі фіксують роботу ППО загарбників.

Про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

"Старий Крим (селище міського типу Маріупольської міської громади – ред.). Приблизно о 14:15 – два потужні вибухи з ознаками «прильоту» в напрямку аеропорту. Також зайнялася пожежа в котельній, що примикає до будинку окупаційної адміністрації Старого Криму. Співпадіння? Не думаю", – написав Андрющенко.

Він зазначив також, що у двох селах – Кальчик та Приморське – у Маріупольському районі сьогодні фіксують роботу ППО загарбників.

"14:40. Три пуски ракет (орієнтовно ППО) з району с. Приморське Маріупольського району (колишній Нікольский район). 14:50. Робота ППО окупантів в районі с. Кальчик Маріупольського району (напрям на північ від міста)", – констатував радник мера.

Крім того, він зазначив, посилаючись на свої джерела, про фіксацію руху "Шахедів" з напряму міста Єйськ та міста Приморсько-Ахтарськ через Азовське море в бік України.

"Сьогодні надвисока активність в Маріуполі. Передвісники деокупації – точно хороша новина", – підсумував Андрющенко.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: