fbpx
Сьогодні
23:11 22 Січ 2023

Зеленський: військове керівництво отримало завдання створити резерви особового складу

Щоб захисники мали змогу відновлювати сили після бойових дій, військове керівництво отримало завдання створити резерви. Про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час зустрічі зі студентами та викладачами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, в якій також брав участь колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

Про це інформує Рубрика із посиланням на пресслужбу ОП.

Зазначається, що відповідаючи на запитання щодо поповнення особового складу українського війська, глава держави повідомив, що військове керівництво отримало завдання створити резерви, щоб захисники мали змогу відновлювати сили після бойових дій.

"Тому що це складно з різних причин – і поранення, і психологічний стан. Він має бути нормальний"", – наголосив очільник Української держави, уточнивши, що найважливішим ресурсом української армії є особовий склад, який потрібно берегти.

Зеленський зазначив, що наразі не може розкрити подробиць мобілізаційних процесів, але Ставка Верховного Головнокомандувача ухвалила відповідні рішення, і далі командувачі працюють над їх реалізацією на своїх напрямах.

Довідка

Під час візиту до України колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відвідав Бучу та Бородянку в Київській області. Президент України Володимир Зеленський поінформував британського політика про ситуацію на передовій та відзначив його активну публічну підтримку України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: