fbpx
Сьогодні
Фото 13:38 22 Січ 2023

В американському Лос-Анджелесі сталася масова стрілянина: відомо про 10 загиблих

Фото: ЕРА

У Лос-Анджелесі Сполучених Штатів Америки, під час святкування китайського Нового року, сталася масова стрілянина. На цей момент повідомляють про щонайменше десятьох загиблих.

Про це повідомляє ВВС, Los Angeles Times.

У виданні розповіли, що на місце події прибула поліція. Подробиці трагедії наразі не розголошують.Також невідомо, чи був затриманий підозрюваний.

Згідно з даними джерела в правоохоронних органах, наразі подробиць й інформації про кількість загиблих – небагато. У внутрішніх повідомленнях поліції йдеться про декілька смертельних випадків, однак джерело стверджує, що кількість загиблих вже перевищила десять осіб.

стрілянина в Лос-Анджелесі

Фото: Associated Press

За словами очевидця, власника ресторану, який розташований поруч з місцем стрілянини, до його закладу увірвались троє людей та наказали зачинити двері. Вони розповіли йому про чоловіка, який відкрив вогонь по інших цивільних з автомата.

Постраждалих транспортували до кількох лікарень в районі. Також незрозуміло чи був затриманий підозрюваний.

"Наші серця з тими, хто втратив близьких сьогодні вночі в сусідньому місті Монтерей-Парк, де щойно сталася масова стрілянина", – заявив міський контролер Лос-Анджелеса Кеннет Меджіа.

Щорічний фестиваль Нового року за місячним календарем — це подія, яка збирає понад 100 000 відвідувачів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: