fbpx
Сьогодні
11:54 21 Січ 2023

На Житомирщині BGV Charity Fund та Фонд "Чисті Серцем" продовжують допомагати людям поважного віку

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко спільно з представництвом BGV Charity Fund, Фондом "Чисті Серцем" та народним депутатом Арсеній Пушкаренко передали для жителів Хорошівської громади Житомирської області харчові набори для людей поважного віку

Про це він розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зазначається, що у рамках першого етапу цього гуманітарного проєкту буде передано 20 тисяч харчових наборів 58 територіальним громадам області. До наборів входять: крупи, сіль, олія, макаронні вибори та чимало іншого, що знадобиться людям у щоденному побуті.

"Дякуємо благодійному фонду BGV за систематичну підтримку громад Житомирщини. За 11 місяців повномасштабної війни фонд доставив 300 тонн товарів для переселенців та соціально-незахищених жителів області. Своєю чергою, фонд «Чисті серцем» здійснює активну підтримку переселенців, що перебувають в наших громадах, а також постійно надає допомогу військовим Житомирщини у вигляді спорядження, квадрокоптерів й автівок.
Спільними зусиллями продовжуємо допомагати людям, які опинились в скрутному становищі внаслідок війни", – наголосив Бунечко.

"Наш обов'язок – турбота про тих, хто цього потребує; про тих, хто подарував життя і виховав наступне покоління українців та своєю працею будував Україну. Цей проєкт – це повага до старшого покоління та піклування про них", – зазначив народний депутат Арсеній Пушкаренко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: