fbpx
Сьогодні
13:07 20 Січ 2023

"Землячки" зібрали 12 млн 600 тис. гривень на пошиття 2000 комплектів зимової форми для захисниць

Громадська організація «Землячки» разом з партнерами у складі українських компаній та фондів зібрали 12 млн 600 тис. гривень на пошиття зимової тактичної форми для захисниць.

ГО «Землячки» зібрали 12 мільйонів 600 тис гривень на 2000 комплектів жіночої тактичної теплої форми. Перші комплекти від 3MLCHK вже гріють захисниць на передовій.

"Разом з українськими компаніями, фондами та небайдужими українцями нам вдалося зібрати кошти на пошиття 2000-х тисяч комплектів крутої, якісної форми для жінок на фронті. Жіночі лекала, врахування фізіології для того, щоб жінкам на фронті було хоч трохи комфортніше і тепліше, бо 24/7 вони боронять цілісність нашої країни. Тканина ріп-стоп, кольору мультикам, склад тканини за стандартами ЗСУ, тканина водонепроникна з пропиткою від швидкого спалахування, шви проклеєні від продування вітром, фурнітура одна з найнадійніших в світі – YKK. Кожен комплект утеплений високоякісним флісом та утеплювачем Slimtex", – розповідає засновниця ГО «Землячки» Ксенія Драганюк.

жіноча форма військові землячки

Де збирали кошти?

  • Разом з мережею «Аврора. мультимаркет», в рамках акції #даруйтепло було зібрано 6 000 000 грн. Амбассадором збору стала українська співачка Ольга Полякова, а обличчям захисниць – Афіна.
  • Фонд Олексія Ставніцера, співавтор проєкту «Приміряй її берці», який систематично підтримує захисниць на передовій полегшеними бронеплитам 4+ рівня захисту, задонатив 3 млн 420 тис гривень.
  • Кіберспортивний клуб NAVI провели зірковий шоу-матч в підтримку ГО «Землячки» та зібрали 1 014 000 грн на пошиття зимової форми. До гравців NAVI у шоу-матчі приєднались Ігор Лаченков (блогер) та Коля Зирянов (комік), а також футболісти Олександр Зінченко (ФК Арсенал) та Віталій Миколенко (ФК Евертон). 
  • Евгенія Емеральд – снайперка, на позивний українська Жанна Д'Арк, зібрала 666 000 грн на теплу форму для посестер.
  • Платформа для ефективної допомоги в Україні BE KIND разом з ком'юніті ІТ-лідерок WTECH задонатили 484 000 грн, провівши благодійні забіги по всьому світу в підтримку жінок на фронті. 
  • Також до збору долучилась Українська Платформа Women in Business з внеском в 289 936 грн.
  • Більш ніж пів мільйона гривень задонатили небайдужі українці через інстаграм громадської організації «Землячки»!

Для отримання якісної безкоштовної військової жіночої форми, захисниці можуть звертатися на сторінку в Instagram zemliachky.ukrainiane_front

жіноча форма військові землячки

Лінія з психологічної підтримки для захисниць

ГО «Землячки» разом з психологинею Ганною Гавриш та командою кваліфікованих спеціалістів запустили лінію психологічної підтримки для захисниць. Отримати допомогу можна безкоштовно, здійснивши запит через телеграм

Індивідуальні консультації проходять в онлайн режимі з будь-якого окопу і позиції.

У межах проєкту кожній захисниці, яка звертається за допомогою, буде надано 8-10 сесій з психологом, кожна з яких – тривалістю 50 хвилин і підібрана під запит військовослужбовиці.

Для того, щоб зв'язатися з фахівцем, захисниці необхідно лише написати повідомлення в телеграм за номером: +380 68 800 5265 і бути впевненою, що її ментальне здоров'я в надійних руках.

"Кожна з нас має право відчувати і проживати різні почуття. І якщо на службі необхідно бути сильною і сміливою, то на зустрічі із психологом можна бути будь-якою. В "онлайн кабінетах" ми можемо зустрітися із вразливістю і сумом, з розчаруванням і очікуваннями. Кожна захисниця зможе висловитися і бути почутою. Цей проєкт – про прийняття і м'який супровід у складний час. Це маленький острівець спокою у вирі безкінечних боїв. І 50 хвилин для кожної, щоб побути в контакті з собою", – Ганна Гавриш, головний психолог проєкту "Землячки. Український Фронт" та куратор з індивідуальних консультацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: