fbpx
Сьогодні
11:23 20 Січ 2023

Неподалік резиденції путіна в москві встановили ППО, – ЗМІ

За 10 км від резиденції президента росії путіна в москві встановили комплекс протиповітряної оборони.

Про це повідомляє "Медуза" з посиланням на Telegram-канал "Сирена".

Автор відео повідомляє, що його знято 6 січня поблизу селища Заріччя Одинцовського міського округу москви. Резиденція володимира путіна в Ново-Огарьово розташована за 10 кілометрів від місця розміщення ППО.

За словами автора відео, він виявив установку через гучний звук. За попередньою інформацією, це зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир С1".

"Медуза" повідомляє, що ввечері 19 січня в Мережі почали з'являтися фото і відео з системами ППО на дахах будівель і майданчиках москви. Разом з установкою поблизу резиденції відомо про щонайменше п'ять.

Зокрема, з'явилися кілька відеозаписів і фотографій, на яких показано "Панцир-С1", встановлені на дахах кількох будівель столиці рф.

російські Telegram-канали та західні OSINT-фахівці опублікували фото будівлі міністерства оборони рф на Фрунзенській набережній, де, як стверджується, також встановлено "Панцир-С1".

Крім того, у Мережі з'явилися фото зенітних ракетних комплексів С-400, встановлених у районі національного парку "Лосиний острів" і на дослідних полях Тімірязєвської сільгоспакадемії в москві.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: